Kosten

U heeft behoefte aan transparantie en duidelijkheid vooraf. Ook wat betreft de kosten. Advocaat Uithoorn kan u dit bieden.

In tegenstelling tot de traditionele kantoren is het bij Advocaat Uithoorn mogelijk om vaste prijsafspraken te maken voor diverse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het opstellen of beoordelen van arbeidscontracten, huurovereenkomsten of algemene voorwaarden. Daarnaast is het mogelijk om een strippenkaart te kopen. U koopt vooraf en voor een vast bedrag juridisch advies in. Op die manier kunt u ook voor alle “kleine” vraagjes bij Advocaat Uithoorn terecht zonder dat u daarvoor steeds een factuur ontvangt.

Natuurlijk zijn er altijd zaken die zich niet lenen voor een vaste prijs. In dat geval zal Advocaat Uithoorn vooraf met u de te voorziene kosten bespreken, zodat u ook in deze gevallen vooraf zo veel mogelijk duidelijkheid heeft. Omdat Advocaat Uithoorn de drempel om juridisch advies te vragen graag zo laag mogelijk wil houden én graag persoonlijk contact met u heeft is het eerste half uur van ieder eerste intakegesprek, dat leidt tot inschakeling van Advocaat Uithoorn, gratis.