Info

Advocaat Uithoorn is een jong kantoor dat zich voornamelijk richt op de MKB ondernemer in Uithoorn en omgeving. Wij snappen dat u soms behoefte heeft aan een bedrijfsadvocaat, maar geen behoefte heeft aan de vaste kosten die dat met zich mee brengt. Advocaat Uithoorn voorziet in deze behoefte door onder andere te werken met vaste prijsafspraken of een strippenkaart waarmee u voor een vast bedrag juridische advies inkoopt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u ook voor “kleine” vraagjes zonder onverwachts hoge kosten bij uw advocaat terecht.

Advocaat Uithoorn denkt graag met u mee, ook voordat u een juridische probleem heeft. Voorkomen is immers beter dan genezen, zeker waar het juridische problemen betreft!

Meer weten? Mr. Michelle de Wit komt graag bij u langs om met u en uw bedrijf kennis te maken. Wilt u even ontsnappen aan de hectiek van uw eigen bedrijf en in alle rust uw zaak bespreken, dan bent u natuurlijk van harte welkom op het kantoor. Liever ’s avonds of telefonisch? Geen probleem!