Even bijpraten over: de zieke werknemer

Blue Monday.

Op 23 januari 2017 is het weer zo ver.

De gezelligheid van de feestdagen is naar de achtergrond verdwenen en goede voornemens zijn alweer verdrongen of verbroken. De vakantie is nog lang niet in zicht. De blauwe enveloppen vallen op de deurmat. Ook het weer werkt niet mee: het is donker, koud en nat. De lente is nog mijlenver weg. Alle ingrediënten om jezelf behoorlijk miserabel te voelen. Dit verschijnsel heeft een naam gekregen, iedere maandag in de laatste volle week van januari is het namelijk Blue Monday. De dag Blue Monday is zelfs verkozen tot meest deprimerende dag van het hele jaar.

Blue Monday is wat mij betreft dan ook het meest geschikte moment om met jullie over het onderwerp “de zieke werknemer” bij te praten. Denk jij hier toch iets anders over, dan ben je welkom op donderdag 26 januari 2017. 

WAT

Bijpraten over “de zieke werknemer”

WANNEER

Maandag 23 januari 2017 van 10.00 tot 12.00 uur

 

                                         OF

 

Donderdag 26 januari 2017 van 19.30 tot 21.30 uur

WAAR

Amsterdamseweg 34 in Uithoorn

Aanmelden voor de lezing kan per mail naar mdewit@advocaatuithoorn.nl. Wil je iemand meenemen of komt er een andere collega? Dat is geen enkel probleem.

NB: wist u dat u als AA, RA of FB voor deelname aan deze lezing 2 punten (vrije ruimte) kunt krijgen en dat het ook mogelijk is om als NIRPA lid punten te krijgen?

Graag zie ik jou of je collega(s) op maandag 23 januari 2017 of donderdag 26 januari 2017.

Deel deze pagina met je vrienden: